Kyberturvallisuuden perusteet

Kyberturvallisuuden perusteet koulutus pidetään Hämeenlinnassa. Kurssin tarkoituksena on perehdyttää IoT-laitteiden tietoturvaan, niiden riskeihin sekä keskeisimpiin tietoturvauhkien torjuntaan. Tiedustele verkko-osallistumismahdollisuutta.

200€

Järjestyksenvalvojien kertauskoulutus eLive

Koulutus on tarkoitettu järjestyksenvalvojaksi hyväksytyille henkilöille, jotka ovat uusimassa järjestyksenvalvojaksi hyväksymistään. Kertauskoulutuksen voi suorittaa aikaisintaan kuutta kuukautta ennen uuden hyväksynnän hakemista. Uutta järjestyksenvalvojakorttia haetaan poliisilta ja edellytyksenä on hyväksytysti suoritettu järjestyksenvalvojan kertauskurssin suorittaminen. Järjestyksenvalvojan kertauskoulutuksen (8h) koulutusohjelma on sisäministeriön määrittelemän sisällön mukainen. Koulutuksen hinta on 140€. Lisäksi laskutamme toimisto-ja hallintokulut 24,50€. Koulutus järjestetään eLive muodossa....

€140

Itsepuolustus koulutus

Itsepuolustus -koulutus 3 h Koulutuksessa käsitellään itsepuolustuksen juridiset lähtökohdat sekä harjoitellaan keskeisimpien päällekarkausten torjumista. Koulutus soveltuu yli 15 vuotiaille. Lähtötietoja ei vaadita. Eri ammattiryhmille on tarjolla räätälöityjä koulutuksia-pyydä tarjous.

70€

Hätäensiapu ja alkusammutuskoulutus 8h

Hätäensiapu ja alkusammutuskoulutus 8h Koulutuksen aikana käydään läpi keskeisimmät hätäensiavun periaatteet, teorian ja harjoitusten muodossa. Alkusammutusosiossa harjoitellaan alkusammutusta rastikoulutuksena.

150€

Älypuhelinten hyötykäyttö ja tietoturva

Kurssilla opetellaan hyödyntämään älylaitteiden (IOS, Android) ominaisuuksia tehokkaammin, jotta käyttäjä osaa hyödyntää älylaitteita niin työtehtävissä kuin harrastuksissakin. Kurssilla käsitellään myös älylaitteitteisiin liittyviä riskejä. Toiveet huomioidaan. Voit tuoda kurssille oman laitteesi tai lainata laitetta kurssin järjestäjältä.

€90

Tekoäly digitalisaation muutosvoimana

Tekoäly digitalisaation muutosvoimana Työn tekeminen, innovointi ja yhteiskunta ovat murroksessa. Tekoälyä on jo pitkään sovellettu eri toimialoilla, mutta nyt siitä on tullut merkittävä muutosvoima. Miten hyldyntää tekoälyä opetuksessa, turvallisuudessa tai työssä? Kurssilla käsitellään tekoälyn toiminnan periatteita, sen mahdollisuuksia ja uhkia sekä erityisesti teemaa tekoäly ja mobiililaitteet.

80€

Järjestyksenvalvojien kertauskoulutus

Koulutus on tarkoitettu järjestyksenvalvojaksi hyväksytyille henkilöille, jotka ovat uusimassa järjestyksenvalvojaksi hyväksymistään. Kertauskoulutuksen voi suorittaa aikaisintaan kuutta kuukautta ennen uuden hyväksynnän hakemista. Uutta järjestyksenvalvojakorttia haetaan poliisilta ja edellytyksenä on hyväksytysti suoritettu järjestyksenvalvojan kertauskurssin suorittaminen. Järjestyksenvalvojan kertauskoulutuksen (8h) koulutusohjelma on sisäministeriön määrittelemän sisällön mukainen. Koulutuksen hinta on 90€. Lisäksi laskutamme materiaalit ja toimisto-ja hallintokulut 24,50€. Koulutus järjestetään...

90€

Tietoturva-klinikka

Tietoturva -klinikka 3 h, 70 e Olisiko aika päivittää PC, puhelin, tabletti, reititin tai poistaa haittaohjelma laitteestasi? Ei hätää, me autamme! Ilmoittaudu Tietoturva-klinikallemme tai ota yhteyttä -asiantuntijamme auttavat.

70€