Järjestyksenvalvojien peruskurssi Hämeenlinnassa

Haluatko suorittaa järjestyksenvalvojakoulutuksen? JV-kortti tarjoaa monipuolisia tehtävämahdollisuuksia ja se edellytetään useimmissa tapahtumissa järjestyksenvalvojalta. Kurssi järjestetään Hämeenlinnassa, tiedustele etäosallistumismahdollisuutta! JV-peruskurssi antaa perustiedot ja -taidot järjestyksenvalvojien perustehtävistä, ja mahdollistaa hakeutumisen voimankäytön lisäkoulutukseen ja muille erikoiskursseille. Peruskurssi sisältää fyysisen voimankäytön perusteet. Hinta 220€/osallistuja, laskutetaan kurssin alkamisen jälkeen. Lisäksi laskutamme suojeluvarusteet ja toimisto- ja hallintokulut sekä materiaalit. Kurssin aloitus...

€220

Järjestyksenvalvojien kertauskoulutus eLive

Koulutus on tarkoitettu järjestyksenvalvojaksi hyväksytyille henkilöille, jotka ovat uusimassa järjestyksenvalvojaksi hyväksymistään. Kertauskoulutuksen voi suorittaa aikaisintaan kuutta kuukautta ennen uuden hyväksynnän hakemista. Uutta järjestyksenvalvojakorttia haetaan poliisilta ja edellytyksenä on hyväksytysti suoritettu järjestyksenvalvojan kertauskurssin suorittaminen. Järjestyksenvalvojan kertauskoulutuksen (8h) koulutusohjelma on sisäministeriön määrittelemän sisällön mukainen. Koulutuksen hinta on 140€. Lisäksi laskutamme toimisto-ja hallintokulut 24,50€. Koulutus järjestetään eLive muodossa....

€140

Itsepuolustus koulutus

Itsepuolustus -koulutus 3 h Koulutuksessa käsitellään itsepuolustuksen juridiset lähtökohdat sekä harjoitellaan keskeisimpien päällekarkausten torjumista. Koulutus soveltuu yli 15 vuotiaille. Lähtötietoja ei vaadita. Eri ammattiryhmille on tarjolla räätälöityjä koulutuksia-pyydä tarjous.

70€

Hätäensiapu ja alkusammutuskoulutus 8h

Hätäensiapu ja alkusammutuskoulutus 8h Koulutuksen aikana käydään läpi keskeisimmät hätäensiavun periaatteet, teorian ja harjoitusten muodossa. Alkusammutusosiossa harjoitellaan alkusammutusta rastikoulutuksena.

150€

Älypuhelinten hyötykäyttö ja tietoturva

Kurssilla opetellaan hyödyntämään älylaitteiden (IOS, Android) ominaisuuksia tehokkaammin, jotta käyttäjä osaa hyödyntää älylaitteita niin työtehtävissä kuin harrastuksissakin. Kurssilla käsitellään myös älylaitteitteisiin liittyviä riskejä. Toiveet huomioidaan. Voit tuoda kurssille oman laitteesi tai lainata laitetta kurssin järjestäjältä.

€90

Tekoäly digitalisaation muutosvoimana

Tekoäly digitalisaation muutosvoimana Työn tekeminen, innovointi ja yhteiskunta ovat murroksessa. Tekoälyä on jo pitkään sovellettu eri toimialoilla, mutta nyt siitä on tullut merkittävä muutosvoima. Miten hyldyntää tekoälyä opetuksessa, turvallisuudessa tai työssä? Kurssilla käsitellään tekoälyn toiminnan periatteita, sen mahdollisuuksia ja uhkia sekä erityisesti teemaa tekoäly ja mobiililaitteet.

80€

Puheesta tekstiksi -älypuhelinten hyötykäyttö

Puheesta tekstiksi - älypuhelinten hyötykäyttö Digitalisaatio mahdollistaa älypuhelinten tehokkaan hyödyntämisen myös puheen muuttamisessa tekstiksi. Miten ja millä? Tervetuloa älypuhelinten hyötykäyttökurssille. Kurssi soveltuu niin asiantuntijoille, opiskelijoille kuin muillekin aiheesta kiinnostuneille.

80€

Pelillisyys osaamisen kehittämisessä

Pelillisyys osaamisen kehittämisessä Yritykset ja korkeakoulut hyödyntävät pelillistämistä tehokkaasti jatkuvan oppimisen työkaluna. Pelien avulla oppimaan oppiminen on tehokas tapa oppia, opettaa ja kehittyä. Digitalisaatio on merkittävä muutosvoima myös oppimisessa. Tämä kurssi nostaa käsityksesi oppimisesta uudelle tasolle. Koulutus toteutetaan verkossa.

80€